Na een honeymoon van 4 weken bij SC.Valandil's delightful Jingles JW DVM DSM, beviel IC. Asha of Wonderlove op 13-12-2010 van een geweldige 4-ling. We hadden met Diana en Tomas al besproken dat we heel graag een poesje uit de combinatie terug wilde en zo keken we dan ook met andere ogen naar de foto's die Diana ons mailde van de 4-ling. Al heel snel waren we helemaal weg van Alice, en toen Diana ons vertelde dat ze graag het sorrel poesje Amber aan wilde houden was daarmee de komst van Alice naar Nederland zeker. Het is een lange reis van 1700 km en aangezien ze heel graag IC Asha of Wonderlove nog een honeymoon wilde geven met SC.Des Entrechats Be Happy, besloten we dat Alice zolang lekker bij hen bleef. Zo konden de zusjes zich samen vermaken de eerste maanden. Op 7-7-2011 konden we haar dan in onze armen sluiten, Alice stapte vanaf de eerste seconde al vrij rond. Al heel snel had ze de buitenren ontdekt en zat ze heerlijk van het zonnetje te genieten. Nog altijd zijn we helemaal weg van onze Alice, een easy going lady met een look waar je meteen verliefd op wordt.

IC Alice Tenerezza LT*

Roepnaam: Alice
Geboren:13-12-2010
Kleur: Wildkleur

Genetische testen:

Testpapieren zijn bij ons in te zien.

Stamboom

Showtime

Hilversum Class 9 17-2-2013 Kuipers CAC
Schiedam Class 9 3-3-2013 S.Jones CAC, BIS
Apeldoorn Class 9 31-3-2013 A.de Bruijn CAC, BIV
         
         
Apeldoorn Class 7 1-4-2013 S.Jones CACIB
Parijs Class 7 27-4-2013   CACIB
Parijs Class 7 28-4-2013 F.Brambilla CACIB, BIV,BIS, BOB1

 

Wie zijn wij...

Cattery Valandil is ontstaan uit onze grote liefde voor de Abessijn. Dit geweldige ras veroverde ons hart al velen jaren geleden, op 14-9-2005 registreerde we onze catterynaam bij de FiFe. Wilt u meer over ons en onze cattery lezen klik dan hier

Een woord van dank

... aan de fokkers die ons hun vertrouwen gaven om een Abessijn van hun een thuis te geven. Zonder hen waren we niet waar we nu mogen zijn.

... aan onze kittenkopers voor alle liefde die ze onze kleine wondertjes geven. Wij genieten van jullie mails en de foto's.

... aan onze vrienden die altijd zo met ons en onze dieren meeleven. En onze Aby's vaak tot op het bot verwennen met knuffels en allerlei lekkere hapjes en speeltjes.