Wij hebben kleine wondertjes

Geboren uit Valandil's Lady in Red en NW GIC Valandil's Benjamin DVM op 11-2-2018
Wildkleur poes (optie)
Sorrel poes
Sorrel kater (optie)
Sorrel kater

   


Onze kittens mogen rond 14 tot 16 weken het nest verlaten.
Onze kittens zijn dan meerdere malen ontwormd en behandeld tegen parasieten.
Onze kittens worden gevaccineerd met een door onze dierenarts geadviseerd vaccinatie schema.
Onze kittens worden gechipt, en geregistreerd
Onze kittens hebben een Mundikat stamboom, dierenpaspoort met gezondheidsverklaring en vaccinatie gegevens.

Heeft u interesse in een van onze kittens, neemt u dan contact met ons op per E-mail. Via het internet wordt geen kitten verkocht pas na persoonlijk contact. Na kennismaking van beide kanten nemen we de beslissing of het kitten tzt met u mee mag en welk kitten het zal worden. De fokker kan het kitten nog terugtrekken van overdacht tot op de dag van aflevering als er sprake is van enige twijfel van eniger aard.

Hygiƫne is ontzettend belangrijk in een cattery daar zullen wij dus dan ook alles aan doen. We vragen wel als u op bezoek komt om bij de kittens te kijken uw handen met het aangereikte ontsmettingsmiddel te doen. Ook hebben we liever niet dat u 2 catteries op een dag bezoekt. Dit in verband om mogelijke besmetting te voorkomen. Hopende op uw begrip hiervoor.

Onze Abessijnen zijn PK-Def, PRA-rdAc, PRA-RDY getest via DNA onderzoek. Op de leeftijd van 1,5 jaar worden de patella's gecontroleerd en worden de ogen nogmaals gecontroleerd op PRA dmv de oogspiegeltest. Uiteraard zijn ze vrij van Felv/Fiv.
Wij zijn als fokker aangesloten bij Mundikat.